Iată un Nexus 6 cu ecran curbat de 5.2 inch și 3 GB RAM (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.230 ori
<b>Iată un Nexus 6 cu ecran curbat de 5.2 inch și 3 GB RAM (Concept)</b>Din moment ce suntem în luna februarie, înseamnă că ne aflăm că ne aflăm la 3-4 luni distanță de Google I/O și prezentarea unui nou device Nexus. Astfel, nu mă surprinde să văd că au început să apară și conceptele de Nexus 6, precum cel...

Din moment ce suntem în luna februarie, înseamnă că ne aflăm că ne aflăm la 3-4 luni distanță de Google I/O și prezentarea unui nou device Nexus. Astfel, nu mă surprinde să văd că au început să apară și conceptele de Nexus 6, precum cel de mai jos.

Deși Google și partenerii săi prefera să lanseze vara tablete și toamna/iarna telefoane, am putea vedea o schimbare în acest an. Observați că acest model realizat de către 91mobiles este curbat, amintind puțin de LG G Flex și că el vine cu o cameră mare cu blitz dual LED în partea din spate. Handsetul păstrează un format similar cu Nexus 5 în mare, doar că pare puțin mai subțire.

De remarcat și carcasa sa colorată, în stil Nokia Lumia sau mai degrabă iPhone 5c. Creatorii conceptului au integrat și câteva specificații aici, printre care și un display Full HD de 5.2 inch, procesor quad core Snapdragon de 3 GHz, 3 GB RAM și 128 GB memorie internă. Carcasa este fabricată din policarbonat, iar în spate avem o cameră de 13 megapixeli cu captura video 4K.
Cum vi se pare acest concept?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×