Halo Spartan Assault testat pe ASUS Transformer Book T100TA (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 971 ori
<b>Halo Spartan Assault testat pe ASUS Transformer Book T100TA (Video)</b>După ce ați văzut Bioshock 1 rulând pe ASUS Transformer Book T100TA, un joc clasic de PC, astăzi vedem și un titlu special din Windows Store. E vorba despre Halo Spartan Assault, testat în versiunea demo pe tableta. &nbsp; Jocul full costă 20 de...

După ce ați văzut Bioshock 1 rulând pe ASUS Transformer Book T100TA, un joc clasic de PC, astăzi vedem și un titlu special din Windows Store. E vorba despre Halo Spartan Assault, testat în versiunea demo pe tableta.

Jocul full costă 20 de lei și e vorba aici despre un top down dual stick shooter cu o grafică foarte bună. Armele și inamici din Halo 3 apar și în acest joc, iar acțiunea are loc în cronologie undeva între Halo 3 și Halo 4. Aveți câteva zeci de misiuni la dispoziție, scuturi după care să vă ascundeți și numeroase arme, grenade și armuri.

Veți pilota și tancuri și manevra turete, iar jocul îl găsiți și pe Windows Phone. Noi l-am testat în prima fază pe Nokia Lumia 1020 și l-am apreciat la acea vreme, el fiind un joc de top 10 în 2013. Pe ASUS Transformer Book T100TA aveți parte de un demo și nu un review, dar grafică, sunetul și viteza gameplay-ului impresionează plăcut.

Jocul se descarcă de aici pe Windows 8.

ASUS Transformer Book T100TA prețuri actualizate:

Halo Spartan Assault pe Transformer Book T100TA

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×