Iată un nou model Windows Phone 4G: Samsung SGH i667 Mandel primește certificarea FCC

1.051 ori
<b>Iată un nou model Windows Phone 4G: Samsung SGH i667 Mandel primește certificarea FCC</b>Samsung SGH i667 Mandel este un model de telefon care la prima vedere nu spune nimic, dar trebuie să știți că acesta este un terminal Windows Phone, unul dintre puținele care suporta conectivitate LTE. Telefonul a apărut prima oară pe web în...

Samsung SGH i667 Mandel este un model de telefon care la prima vedere nu spune nimic, dar trebuie să știți că acesta este un terminal Windows Phone, unul dintre puținele care suporta conectivitate LTE. Telefonul a apărut prima oară pe web în ianuarie, atunci când a trecut testele de certificare Bluetooth, dar la acel moment nu aveam prea multe detalii despre device.

Acum aflăm de la Pocketnow că acest handset a trecut și testele FCC și că vine cu suport pentru conectivitate LTE. Cunoscut și numele de cod Mandel, acesta este doar unul dintre cele 3 noi telefoane Windows Phone cu suport 4G care vor sosi în curând în oferta operatorului american AT&T. Celelalte două sunt Nokia Lumia 900 și HTC Titan II. Din păcate aici se opresc detaliile cu privire la Samsung SGH i667, dar măcar aflăm din speculații că acesta se vrea a fi un frate mai mare al modelului Focus S, dotat cu un display mai mare.

Telefonul mai vine cu GPS, Bluetooth, WiFi și probabil și obișnuitele dotări ale unui model Windows Phone: 512 MB RAM, rezoluție de 480 x 800 pixeli, 8/16GB memorie internă, lipsa de slot microSD și eventual și o cameră frontală, în afară de cea din spate, care probabil va fi de 5 sau 8 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×