Xiaomi Mi MIX 2S nu mai vine la MWC 2018; Va fi anunţat pe 27 martie cu procesor Snapdragon 845

1.544 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2S nu mai vine la MWC 2018; Va fi anunţat pe 27 martie cu procesor Snapdragon 845</b>Se pare că zvonurile care îl dădeau pe Xiaomi Mi MIX 2S drept sigur pentru o lansare la MWC 2018 s-au înşelat. Terminalul a fost acum reprogramat pentru un debut pe 27 martie, cu cel mai puternic procesor Snapdragon al momentului la interior.

Se pare că zvonurile care îl dădeau pe Xiaomi Mi MIX 2S drept sigur pentru o lansare la MWC 2018 s-au înşelat. Terminalul a fost acum reprogramat pentru un debut pe 27 martie, cu cel mai puternic procesor Snapdragon al momentului la interior.

Xiaomi Mi MIX 2S

Informaţia vine prin intermediul unei postări realizate chiar de către CEO-ul Xiaomi pe Weibo, deci e cât se poate de veridică. Pe lângă informaţie apare şi scorul în benchmark-ul AnTuTu al acestui device, care apare sub numele de cod "Polaris" pe platforma de teste. E clar un scor uriaş şi asociat unui procesor Snapdragon 845 pe care îl vom găsi la bord.

Xiaomi Mi MIX 2S

Cele 273.741 puncte întrec toate telefoanele cu Android de anul trecut, ba chiar şi scorurile scăpate pentru Samsung Galaxy S9 în acest an. Mi MIX 2S ar urma să aibă un corp unibody din ceramică şi metal, 8 GB RAM, stocare de 256 GB şi camera duala de 12 MP cu zoom optic. Oferă şi suport pentru benzi 4G LTE şi un scanner de amprente integrat în ecran.

Schite si specificatii Xiaomi Mi MIX 2S

Ecranul ar trebui să fie unul de aproximativ 6 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi muchii înguste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×