Idei de Valentine’s Day: 5 cadouri pentru EA, 5 cadouri pentru EL - 1. TELEFOANE

1.664 ori
<b>Idei de Valentine’s Day: 5 cadouri pentru EA, 5 cadouri pentru EL - 1. TELEFOANE</b>Ca &icirc;n fiecare an, pe data de 14 februarie sărbătorim Valentine&rsquo;s Day, o zi dedicată iubirii și persoanelor dragi din viața noastră. Tocmai de aceea, ne-am decis ca astăzi să vă prezentăm idei de cadouri numai potrivite pentru un...

Ca în fiecare an, pe data de 14 februarie sărbătorim Valentine’s Day, o zi dedicată iubirii și persoanelor dragi din viața noastră. Tocmai de aceea, ne-am decis ca astăzi să vă prezentăm idei de cadouri numai potrivite pentru un astfel de eveniment, produse ce se împart desigur în două categorii.

Astăzi luăm la puricat oferta retailerilor în ceea ce privește smartphone-urile, produse pe care mulți dintre noi le deținem în acest moment. Cum un nou device surâde oricui, în rândurile de mai jos vom arunca o privire asupra a două smartphone-uri, fiecare dintre acestea fiind destinat publicului feminin, respectiv masculin.

Pentru EA:

Smartphone-ul iPhone 6s în versiunea de culoare rose gold este cu siguranță un telefon pe care publicul feminin îl apreciază foarte mult, și asta datorită formei compacte și desigur a culorii ce iese în evidență. Device-ul vine pregătit cu o cameră foto de 12 megapixeli, dar și cu un senzor frontal de 5 megapixeli gata pentru numeroase fotografii selfie.

Nu lăsăm deoparte nici multitudinea de accesorii disponibile pentru acest telefon, oferta magazinelor fiind una variată aici, de la huse cu iepurași și până la carcase pline de accesorii strălucitoare gata să sclipească în mâna unei domnișoare.

Pentru EL:

Huawei Mate S

Cum publicul masculin este interesat mai mult de performanță, dotările hardware constituie principala atracție aici, iar cu Huawei Mate S cu siguranță nu veți da greș. Acest telefon impresionează prin calitatea construcției, printr-un display de mari dimensiuni, dar și printr-un pachet hardware bine pus la punct.

Astfel, ne vom putea bucura de un panou Full HD de 5.5 inch perfect pentru gaming și de un procesor octa-core gata să facă față și celor mai solicitante jocuri de pe piață. De asemenea, datele noastre se vor afla în siguranța grație unui scanner de amprente rapid, unul ce poate fi utilizat și pentru alte task-uri.

Aceste două device-uri mai sus prezentate se potrivesc de minune credem noi, iar în cazul în care bugetul vostru nu este pe atât de mare, aflați că retailerii vin în această perioadă cu numeroase oferte speciale dedicate sărbătorii numite Valentine’s Day. Continuăm și mâine cu această serie, zi în care veți afla sugestiile noastre în materie de tablete!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×