iDongle, un "jailbreak hardware" pentru iPhone, visul oricarui hacker

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.008 ori
<b>iDongle, un "jailbreak hardware" pentru iPhone, visul oricarui hacker</b>Daca sunteti in cautare de unelte care permit hackingul de iPhone-uri, iata o noutate: iDongle, care vine in completarea procesului de jailbreak. Fabricat de hackeri, acest mic gadget poate activa si realiza procesul de jailbreak pe un iPhone 3GS sau iPod...

Daca sunteti in cautare de unelte care permit hackingul de iPhone-uri, iata o noutate: iDongle, care vine in completarea procesului de jailbreak. Fabricat de hackeri, acest mic gadget poate activa si realiza procesul de jailbreak pe un iPhone 3GS sau iPod touch ce ruleaza OS 3.1.2.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti gadgetul in conectorul dock-ului respectivului terminal. In plus, iDongle permite rebootarea unui iPhone care a trecut prin jailbreak de la distanta, prin intermediul unui computer. Aceasta functie va cauza cateva probleme, in special din cauza hackerilor pusi pe sotii care vor dezactiva dupa pofta telefoanele de pe strada.

Deocamdata nu trebuie sa ne facem griji, caci exista doar 12 prototipuri, dar se accepta pre-comenzi, iar profitul va merge catre productia in masa a acestor gadgeturi... evident productie ilicita. Iata-l pe iDongle in actiune:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×