Symbian^3, prezentat intr-un demo video; soseste in 2010

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.054 ori
<b>Symbian^3, prezentat intr-un demo video; soseste in 2010</b>Symbian^3 va fi lansat in acest an, ba chiar aflam ca primele terminale cu acest OS la bord vor sosi in trimestrul 3 al anului. Pana atunci, am descoperit un demo al platformei, pe care il putem admira mai jos. Platforma ruleaza pe un laptop si nu pe un...

Symbian^3 va fi lansat in acest an, ba chiar aflam ca primele terminale cu acest OS la bord vor sosi in trimestrul 3 al anului. Pana atunci, am descoperit un demo al platformei, pe care il putem admira mai jos.

Platforma ruleaza pe un laptop si nu pe un telefon, dupa cum ne-am fi asteptat, dar totusi interfata este manipulata in timp real si in fata unui public interesat. Symbian^3 se muleaza pe asteptarile utilizatorilor in privinta felului in care trebuie sa arate o platforma de smartphone modern, cu toate functiile aferente. Totusi, se pare ca va trebui sa asteptam lansarea lui Symbian^4, pana la o inovatie totala.

Observam ca ecranul Home a fost transformat intr-unul axat pe widgeturi, care pot fi rearanjate, cu mentiunea ca acest meniu suporta mai multe ecrane Home. Task Managerul a primit de asemenea un nou design si aflam ca Nokia a imbunatatit performanta, crescand rapiditatea platformei de pana la 3 ori, cel putin la capitolul grafica. Multitasking-ul si multitouch-ul sunt si ele suportate, iar aplicatiile pot rula in fundal.

Va fi acesta un rival demn de a concura cu Windows Phone 7?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×