Symbian^3, prezentat intr-un demo video; soseste in 2010

1.258 ori
<b>Symbian^3, prezentat intr-un demo video; soseste in 2010</b>Symbian^3 va fi lansat in acest an, ba chiar aflam ca primele terminale cu acest OS la bord vor sosi in trimestrul 3 al anului. Pana atunci, am descoperit un demo al platformei, pe care il putem admira mai jos. Platforma ruleaza pe un laptop si nu pe un...

Symbian^3 va fi lansat in acest an, ba chiar aflam ca primele terminale cu acest OS la bord vor sosi in trimestrul 3 al anului. Pana atunci, am descoperit un demo al platformei, pe care il putem admira mai jos.

Platforma ruleaza pe un laptop si nu pe un telefon, dupa cum ne-am fi asteptat, dar totusi interfata este manipulata in timp real si in fata unui public interesat. Symbian^3 se muleaza pe asteptarile utilizatorilor in privinta felului in care trebuie sa arate o platforma de smartphone modern, cu toate functiile aferente. Totusi, se pare ca va trebui sa asteptam lansarea lui Symbian^4, pana la o inovatie totala.

Observam ca ecranul Home a fost transformat intr-unul axat pe widgeturi, care pot fi rearanjate, cu mentiunea ca acest meniu suporta mai multe ecrane Home. Task Managerul a primit de asemenea un nou design si aflam ca Nokia a imbunatatit performanta, crescand rapiditatea platformei de pana la 3 ori, cel putin la capitolul grafica. Multitasking-ul si multitouch-ul sunt si ele suportate, iar aplicatiile pot rula in fundal.

Va fi acesta un rival demn de a concura cu Windows Phone 7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×