HTC HD2 ruleaza Windows 95 (Video)

1.588 ori
<b>HTC HD2 ruleaza Windows 95 (Video)</b>Iata ca desi puterea de procesare a smartphone-ului HTC HD2 nu este de ajuns pentru a rula Windows Phone 7, ea va fi suficienta pentru Windows 95. Dovada este clipul de mai jos, care prezinta in actiune emulatorul de procesor Qemu si Windows 95, ruland in...

Iata ca desi puterea de procesare a smartphone-ului HTC HD2 nu este de ajuns pentru a rula Windows Phone 7, ea va fi suficienta pentru Windows 95. Dovada este clipul de mai jos, care prezinta in actiune emulatorul de procesor Qemu si Windows 95, ruland in mod VGA pe HTC HD2:

Procesorul de 1 GHz isi face treaba perfect, iar sistemul de operare desktop ruleaza destul de rapid incat sa permita jucarea unui titlu ca Starcraft pe telefon. Evident, portarea apartine hackerilor din comunitatea XDA Developers, care va ofera mai multe detalii aici. Qemu este opera unor hackeri rusi si trebuie sa admiram ideea tastaturii virtuale care functioneaza perfect pe micul ecran.

Exista si cateva buguri, in special la capitolul mouse, dar totusi sistemul de operare este utilizabil. Sunt si utilizatori XDA care afirma ca au reusit sa faca Win 98 se ruleze pe terminal si ne intrebam la ce versiune se va opri handsetul. Pe cand si Win XP?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×