Ieftinire a tarifelor in roaming la Vodafone de luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.137 ori
<b>Ieftinire a tarifelor in roaming la Vodafone de luna viitoare</b>Vodafone Romania va oferi clientilor sai tarife reduse pentru servicii roaming, incepand din data de 18 septembrie. Acestea se aplica in cazul apelurilor catre persoane aflate in state membre UE, dar si tari din Aria Economica Europeana (Elvetia sau...

Vodafone Romania va oferi clientilor sai tarife reduse pentru servicii roaming, incepand din data de 18 septembrie. Acestea se aplica in cazul apelurilor catre persoane aflate in state membre UE, dar si tari din Aria Economica Europeana (Elvetia sau Norvegia), conform Dailybusiness.ro.

In urma ieftinirii, abonatii si utilizatorii de cartele Vodafone vor plati 0.46 euro pe minut (fara TVA) pentru un apel efectutat care o tara membra UE. Pentru un apel primit de la o persoana aflata pe teritoriul Uniunii, clientii vor plati 0.22 euro pe minut (fara TVa). In plus, Vodafone Romania va introduce din 16 septembrie tarifarea la secunda, dupa primul minut, care se va aplica apelurilor in roaming asupra care folosesc Eurotariful.

Utilizatorii serviciului Vodafone Passport vor fi de asemenea taxati la secunda, dupa primul minut, in tarile incluse in programul Vodafone World si parte a Uniunii Europene. Daca veti efectua apeluri internationale catre alte tari decat cele mentionate anterior, veti fi taxati prin rotunjire la minut. Mutarea celor de la Vodafone are loc cu 2 saptamani inaintea termenului limita impus de Comisia Europeana, care doreste cu orice pret reducerea tarifelor la serviciile de telefonie mobila in roaming.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×