Orange pune in vanzare BlackBerry Bold din data de 16 august in Marea Britanie

1.476 ori

Desi nu va avea privilegiul de a fi primul operator de pe Terra care vinde un BlackBerry Bold, Orange va fi cel putin primul provider din Marea Britanie care o va face. Handsetul va sosi in magazinele Orange din Marea Britanie cu cateva saptamani mai...

Desi nu va avea privilegiul de a fi primul operator de pe Terra care vinde un BlackBerry Bold, Orange va fi cel putin primul provider din Marea Britanie care o va face.

BlackBerry Bold 9000

Handsetul va sosi in magazinele Orange din Marea Britanie cu cateva saptamani mai devreme decat lansarea programata pentru septembrie a celor de la T-Mobile. Aflam si ca telefonul va fi disponibil "la liber" dar cumparatorii vor fi "fortati" sa semneze o intelegere pe 18 luni si sa plateasca aproximativ 60 de euro pe luna pentru un abonamet date nelimitat.

Va reamintim ca handsetul soseste cu o tastatura QWERTY, display de 480 x 320 pixeli, slot pentru carduri microSD (TransFlash) si microSDHC de pana la 8GB. Pe lista sa de specificatii se afla o memorie flash de 128 MB, GPS, media player si un procesor de 624 MHz. In plus, handsetul soseste cu suport Bluetooth 2.0 cu A2Dp, Wi-Fi 802.11 a/b/g, HSDPA (3.6 Mbps), BlackBerry OS si o camera de 2 megapixeli care inregistreaza video. Bateria lui Bold este un model Li-Ion de 1500 mAh, care rezista pana la 310 ore in standby si 5 ore in mod convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×