Orange pune in vanzare BlackBerry Bold din data de 16 august in Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.441 ori

Desi nu va avea privilegiul de a fi primul operator de pe Terra care vinde un BlackBerry Bold, Orange va fi cel putin primul provider din Marea Britanie care o va face. Handsetul va sosi in magazinele Orange din Marea Britanie cu cateva saptamani mai...

Desi nu va avea privilegiul de a fi primul operator de pe Terra care vinde un BlackBerry Bold, Orange va fi cel putin primul provider din Marea Britanie care o va face.

BlackBerry Bold 9000

Handsetul va sosi in magazinele Orange din Marea Britanie cu cateva saptamani mai devreme decat lansarea programata pentru septembrie a celor de la T-Mobile. Aflam si ca telefonul va fi disponibil "la liber" dar cumparatorii vor fi "fortati" sa semneze o intelegere pe 18 luni si sa plateasca aproximativ 60 de euro pe luna pentru un abonamet date nelimitat.

Va reamintim ca handsetul soseste cu o tastatura QWERTY, display de 480 x 320 pixeli, slot pentru carduri microSD (TransFlash) si microSDHC de pana la 8GB. Pe lista sa de specificatii se afla o memorie flash de 128 MB, GPS, media player si un procesor de 624 MHz. In plus, handsetul soseste cu suport Bluetooth 2.0 cu A2Dp, Wi-Fi 802.11 a/b/g, HSDPA (3.6 Mbps), BlackBerry OS si o camera de 2 megapixeli care inregistreaza video. Bateria lui Bold este un model Li-Ion de 1500 mAh, care rezista pana la 310 ore in standby si 5 ore in mod convorbire.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×