IFA 2010: Sharp prezinta un cameraphone capabil de captura 3D

1.169 ori
<b>IFA 2010: Sharp prezinta un cameraphone capabil de captura 3D</b>Iata ca in sfarsit a debutat si showul IFA 2010 de la Berlin si odata cu el si o serie de produse axate pe grafica 3D. Printre ele se numara o serie de ecrane Sharp, care nu necesita ochelari speciali pentru vizualizarea continuturilor 3D si au diagonale...

Iata ca in sfarsit a debutat si showul IFA 2010 de la Berlin si odata cu el si o serie de produse axate pe grafica 3D. Printre ele se numara o serie de ecrane Sharp, care nu necesita ochelari speciali pentru vizualizarea continuturilor 3D si au diagonale ce pornesc de la 3 inchi si ajung la 10. Cel mai impresionant prototip a fost cel al unui smartphone capabil de captura 3D.

Handsetul, prezent in imaginea de mai sus aduce cu iPhone 4 si Samsung Galaxy S si aminteste de camera Fujifilm Real 3D W3, anuntata cu cateva saptamani in urma. Ca si acea camera, telefonul incorporeaza 2 camere in partea din spate, capabile de captura 3D. Conceptul implica utilizarea unei lentile speciale, care permite vizualizarea continuturilor 3D fara a fi nevoie de acei ochelari enervanti.

Purtatorul de cuvant Sharp de la IFA 2010 a afirma ca acest telefon va fi lansat pe piata pana la finalul anului in curs, dar nu va bucurati prea tare, deoarece produsul ar putea sosi doar in Japonia. Sharp nu se opreste la ecrane de 3 inchi si pregateste si prototipuri de 3.8 si 10 inchi, deci ne putem astepta si la tableturi 3D cat de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×