IFA 2014: Lenovo lansează Vibe Z2, phablet 64 bit cu corp metalic arătos

1.237 ori
<b>IFA 2014: Lenovo lansează Vibe Z2, phablet 64 bit cu corp metalic arătos</b>și Lenovo a avut câteva lansări la IFA 2014, printre care se numără și phabletul de mai jos. E vorba despre Lenovo Vibe Z2, un terminal 64 bit care arăta foarte bine, datorită unei carcase metalice unibody. &nbsp; Acest handset este subțire,...

și Lenovo a avut câteva lansări la IFA 2014, printre care se numără și phabletul de mai jos. E vorba despre Lenovo Vibe Z2, un terminal 64 bit care arăta foarte bine, datorită unei carcase metalice unibody.

Acest handset este subțire, integrează un display HD de 5.5 inch și este primul smartphone 64 bit al companiei asiatice. El se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon quad core de 1.4 GHz, iar dotările phabletului includ și o cameră de 13 megapixeli în spate cu senzor Exmor și BSI, dar și o cameră frontală de 8 MP pentru selfie, cu lentila anti distors.Lenovo afirma că luminozitatea acestui display atinge 520 de unități nits, deci este foarte ridicată.

Lenovo Vibe Z2​

Terminalul rulează Android 4.4 KitKat cu Vibe UI și dispune de 32 GB memorie internă, conectivitate 4G LTE și două sloturi SIM. Lenovo Vibe Z2 vine cu o baterie de 3000 mAh și va costă 429 de dolari fără abonament. Produsul va debuta în China în octombrie și în Europa în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×