IFA 2014: Lenovo Vibe X2 anunțat oficial, vine cu noul procesor octa core MediaTek și un corp "stratificat" (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.776 ori
<b>IFA 2014: Lenovo Vibe X2 anunțat oficial, vine cu noul procesor octa core MediaTek și un corp "stratificat" (Video)</b>Lenovo Vibe X2 este un smartphone despre existența căruia știam de ceva vreme, dar iată că el a debutat la IFA 2014, în Berlin, sub forma oficială. Acesta ar fi primul smartphone "stratificat" din lume, o descriere pompoasă pentru cele 3 fâșii...

Lenovo Vibe X2 este un smartphone despre existența căruia știam de ceva vreme, dar iată că el a debutat la IFA 2014, în Berlin, sub forma oficială. Acesta ar fi primul smartphone "stratificat" din lume, o descriere pompoasă pentru cele 3 fâșii de culoare laterale.

Vibe X2 este elegant și arătos și folosește o carcasă metalică, un display de 5 inch și un nou procesor octa core MediaTek. E vorba despre un MediaTek MT6595m, un octa core real, însoțit de 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Acest smartphone măsoară doar 7.27 mm în grosime și are un design plat și cu unghiuri drepte. El va sosi pe alb, roșu, auriu și gri închis. La bordul lui Vibe X2 se afla Android 4.4 KitKat cu interfața Lenovo VIBE aplicată peste.

Lenovo Vibe X2

Dotările acestui model mai includ și un display Full HD de 5 inch, o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 5 MP pentru selfie. Avem la bord și LTE, HSPA+ și o baterie de 2300 mAh. Lenovo oferă pentru X2 o serie de accesorii numite "Xtensions", care se atașează prin mecanisme click on și includ un difuzor special și o baterie extra. Bateria măsoară 5.1 mm în grosime și crește durata de funcționare cu până la 75%.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/Lenovo/Vibe-X2/VIBE%20X2%20(5).jpg

Telefonul va costa 399 dolari și va sosi în octombrie în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×