IFA 2014: Samsung lansează tableta Galaxy Tab Active, rezistentă la apă și la șocuri, dotată cu stylus C-Pen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.532 ori
<b>IFA 2014: Samsung lansează tableta Galaxy Tab Active, rezistentă la apă și la șocuri, dotată cu stylus C-Pen</b>Pe lângă telefoanele și ceasul prezentate ieri la IFA 2014, Samsung a lansat și o tabletă. E vorba despre modelul Galaxy Tab Active, un device rezistent la apă și șocuri, destinat persoanelor care lucrează în mediul enterprise. &nbsp; Galaxy Tab...

Pe lângă telefoanele și ceasul prezentate ieri la IFA 2014, Samsung a lansat și o tabletă. E vorba despre modelul Galaxy Tab Active, un device rezistent la apă și șocuri, destinat persoanelor care lucrează în mediul enterprise.

Galaxy Tab Active are certificare IP67 și poate supraviețui unei scăpări de la 1.2 metri. Ea are un strat antișoc protector și vine cu suport NFC și dotări midrange. Terminalul include la pachet un stylus numit C-Pen, care poate fi folosit de către cei care poartă mănuși la job drept modalitate alternativă de input. Tableta folosește un display de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și include printre dotări un procesor quad core Snapdragon 400, 1.5 GB RAM și o cameră de 3.1 MP în spate.

Samsung Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active are și 16 GB memorie internă, slot microSD, o baterie de 4450 mh, care asigură cam 8-10 ore de funcționare și Android 4.4 KitKat ca OS. Acest model va sosi într-o variantă WiFi și una LTE până la finalul anului, cu C-Pen și husa protectoare la pachet. Prețul sau nu este cunoscut încă.

IFA 2014: Samsung lansează tableta Galaxy Tab Active, rezistenta la apă și la șocuri, dotată cu stylus C-Pen

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×