IFA 2014: Samsung Galaxy Note Edge hands on: un Note 4 diferit, dar oare În bine? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.595 ori
<b>IFA 2014: Samsung Galaxy Note Edge hands on: un Note 4 diferit, dar oare În bine? (Video)</b>Ieri în cadrul evenimentului Unpacked Episode 2 Samsung anunță o mică surpriză, pe care nici leakurile nu au prevăzut-o cu claritate: Note Edge. Samsung Galaxy Note Edge este practic o versiune a lui Note 4, care aduce și o margine curbată, cu rol...

Ieri în cadrul evenimentului Unpacked Episode 2 Samsung anunță o mică surpriză, pe care nici leakurile nu au prevăzut-o cu claritate: Note Edge. Samsung Galaxy Note Edge este practic o versiune a lui Note 4, care aduce și o margine curbată, cu rol de display extra pentru notificări, plasat în lateralul telefonului. Hai să vedem și o scurtă experientă hands on cu acest model:

Colegul Claudiu Sima se află acum la IFA 2014, realizând clipuri hands on cu cele mai noi terminale și da, știm că este mult zgomot în acest clip, provocat de frenezia jurnaliștilor. Vom reveni cu încă un hands on de îndată ce Claudiu ajunge la standul Samsung. Cât despre Note Edge, el oferă un display Super AMOLED de 5.6 inch cu rezoluție Quad HD, plus încă 160 de pixeli, prin intermediul acelei porțiuni de ecran plasată lateral.

Samsung Galaxy Note Edge hands on

Acest model are același procesor Snapdragon 805 ca și Note 4, plus aceeași cantitate de RAM, 3 GB. El măsoară 8.3 mm în grosime, cântărește 174 de grame și păstrează și camera de 16 MP cu OIS. Terminalul are și un stylus integrat într-o fantă ascunsă de curbura laterală, iar butonul On/Off lateral a fost mutat sus din cauza ecranului secundar. Asta dăunează puțin ergonomicii. Apăsarea shortcuturilor pe bară laterală afișată se face puțin cam greu și necesită ceva precizie.

IFA 2014: Samsung Galaxy Note Edge hands on: un Note 4 diferit, dar oare În bine? (Video)​

Ecranul lateral curbat va afișa notificări, unele aplicații, alarme și tooluri precum lanterna și altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×