IFA 2014: Samsung lansează Galaxy Note Edge, o versiune de Note 4 cu un mini display lateral curbat pentru notificări

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.384 ori
<b>IFA 2014: Samsung lansează Galaxy Note Edge, o versiune de Note 4 cu un mini display lateral curbat pentru notificări</b>Așa cum aflam cu puțin timp înainte de marea lansare a lui Galaxy Note 4, phabletul are parte și de o versiune numită Galaxy Note Edge, care integrează un display curbat lateral. Acesta va fi folosit pentru notificări și alte scopuri și e derivat...

Așa cum aflam cu puțin timp înainte de marea lansare a lui Galaxy Note 4, phabletul are parte și de o versiune numită Galaxy Note Edge, care integrează un display curbat lateral. Acesta va fi folosit pentru notificări și alte scopuri și e derivat din proiectul Youm expus la CES 2012.

Porțiunea de ecran "companion" e folosită atât pentru a afișa notificări, cât și aplicațiile cel mai des accesate. Din câte am văzut în cadrul prezentării oficiale veți avea și 7 "homescreenuri" speciale pentru acest mini ecran. Galaxy Note Edge e aproape identic cu Note 4 la capitolul specificații hardware. Include un display Quad HD+ Super AMOLED de 5.6 inch, iar pe lângă cei 2560 x 1600 pixeli mai primim încă 190 pixeli lateral.

Samsung Galaxy Note Edge

La interior se afla un procesor Snapdragon 805 la 2.5 GHz, 3 GB RAM, în vreme ce în spate găsim o cameră de 16 megapixeli cu Smart OIS. în față se afla o cameră de 3.7 MP, iar ca stocare avem parte de 32 sau 64 GB, plus slot microSD cu suport pentru până la 128 GB extra. Noul Galaxy Note Edge vine cu o baterie de 3000 mAh, cu nouă tehnologie Qualcomm Quick Charge 2.0. Acest model rulează Android 4.4 KitKat și va sosi cel mai probabil în octombrie, odată cu Note 4, deși acest lucru nu a fost anunțat oficial.

Si acest model vine cu un stylus S Pen ca si varianta sa fara ecran extra.

Samsung Galaxy Note Edge

IFA 2014: Samsung lansează Galaxy Note Edge, o versiune de Note 4 cu un mini display lateral curbat pentru notificări

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×