IFA 2015: Huawei Mate S hands-on - un prim contact cu elegantul samartphone al producătorului chiez (Video)

2.084 ori
<b>IFA 2015: Huawei Mate S hands-on - un prim contact cu elegantul samartphone al producătorului chiez (Video)</b>Astăzi Huawei a prezentat noul său phablet Mate S, care pare o figură foarte familiară, mai ales că seamănă destul de mult cu un HTC la capitolul design. Colegul nostru Claudiu Sima se află la fata locul, la Berlin şi a avut ocazia să petreacă...

Astăzi Huawei a prezentat noul său phablet Mate S, care pare o figură foarte familiară, mai ales că seamănă destul de mult cu un HTC la capitolul design. Colegul nostru Claudiu Sima se află la fata locul, la Berlin şi a avut ocazia să petreacă câteva minute cu noul handset. Mai jos puteți vedea materiale de la fața locului.

Terminalul are un design unibody metalic bine închegat şi spatele rotunjit, iar zona pătrăţoasă a camerei sale aduce foarte mult cu cea a lui HTC One M9. Huawei a folosit aici o tehnologie specială nanometrică, pentru a ataşa ecranul de șasiul metalic fără să se întrevadă îmbinările. Mate S e foarte ergonomic şi plăcut de ţinut în mână. Ecranul AMOLED de 5.5 inch e foarte luminos şi pare a avea un contrast bun.

Huawei Mate S privit din spate

Efectul 2.5D e plăcut privirii în zona frontală şi ecranul se remarcă şi prin tehnologia Force Touch pe care o vom vedea probabil şi pe viitoarele modele iPhone. Ea poate distinge între diferitele grade de apăsare pe ecran, se pare. Acest phablet este zvelt, la doar 7.2 mm în grosime, dar spre margini devine chiar "ascuţit" de subţire, la doar 2.65 mm.

Huawei Mate S

Am descoperit şi că Huawei a integrat aici 3 microfoane speciale pentru a minimiza zgomotul de fundal. În spate avem un scanner de amprente multifunctioal care recunoaşte şi gesturi.

Huawei Mate S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×