IFA 2015: Sony Xperia Z5 Compact hands-on - cel mai bun telefon cu ecran sub 5 inch ni se dezvăluie la Berlin (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.073 ori
<b>IFA 2015: Sony Xperia Z5 Compact hands-on - cel mai bun telefon cu ecran sub 5 inch ni se dezvăluie la Berlin (Video)</b>Dacă veţi privi statisticile din toată lumea, ele vor spune aceleaşi lucruri: lumea vrea telefoane cu ecran mare, iar phableturile canibalizeaza chiar şi tabletele. Ei bine, există totuşi un segment destul de mare de public care doreşte &icirc;n...

Dacă veţi privi statisticile din toată lumea, ele vor spune aceleaşi lucruri: lumea vrea telefoane cu ecran mare, iar phableturile canibalizeaza chiar şi tabletele. Ei bine, există totuşi un segment destul de mare de public care doreşte în continuare şi telefoane cu ecran de 5 inch sau chiar mai mic. În întâmpinarea lor vin modele precum Sony Xperia Z5 Compact, care are parte de un hands on mai jos.

Prezentat la IFA 2015 împreună cu Xperia Z5 şi Z5 Premium, acest model este practic o versiune mai mică de Xperia Z5. Diferenţa e că diagonala scade la 4.6 inch şi rezoluţia la 1280 x 720 pixeli. Terminalul este şi mai gros fata de Z5, cu o talie de 8.9 mm, părând destul de masiv având în vedere diagonală mai mică. El este rezistent la apă şi praf şi ca şi celelalte modele Z5 aduce un procesor Snapdragon 810, camera de 23 de megapixeli şi un buton Power lateral cu scanner de amprente integrat.

Sony Xperia Z5 Compact

Bateria e destul de generoasă având în vedere marimea ecranului, 2700 mAh şi ni se promit până la 77 de ore de playback muzical. În cadrul experienţei hands on putem vedea şi interfaţa acestui terminal, inclusiv UI-ul camerei foto. Nu s-au schimbat foarte multe de la Xperia Z3 sau Z3+, poate doar unele fonturi şi detalii de fineţe. Finisajul mat al telefonului arată bine şi difuzoarele sunt foarte discrete în zona frontală, sub forma unor despicături înguste sus şi jos.

IFA 2015: Sony Xperia Z5 Compact hands-on - cel mai bun telefon cu ecran sub 5 inch ni se dezvăluie la Berlin (Video)

​Ne-am aflat in prima linie a lansarilor IFA 2015 prin amabilitatea Quickmobile.ro, cu suport logistic si entuziasm.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×