IFA 2015: ZTE Axon Elite hands-on - elegantă în decoraţiuni metalice şi imitaţie de piele (Video)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.276 ori
<b>IFA 2015: ZTE Axon Elite hands-on - elegantă în decoraţiuni metalice şi imitaţie de piele (Video)</b>ZTE a adus c&acirc;teva terminale interesante la IFA 2015, printre care şi modelul Axon Elite, care se remarcă prin acele decupaje artistice &icirc;n metal &icirc;n zona frontală şi &icirc;n zona camerelor din spate. Ele amintesc de acele ferestre din...

ZTE a adus câteva terminale interesante la IFA 2015, printre care şi modelul Axon Elite, care se remarcă prin acele decupaje artistice în metal în zona frontală şi în zona camerelor din spate. Ele amintesc de acele ferestre din Orientul Mijlociu, ale moscheilor.

Telefonul nu e doar arătos, ci şi ultra securizat, aproape paranoic chiar. El aduce nu mai puţin de 3 metode de autentificare biometrică: prin voce, amprenta şi scanare oculară. Handsetul are difuzoare frontale duale cu design complex, un model "tribal", dacă îi putem spune asa.

ZTE Axon Elite

Avem parte şi de un finisaj metalic şi de acele porţiuni ce aduc cu pielea, în spate. Cu toate acestea, smartphone-ul e destul de masiv pentru standardele moderne, având o grosime de 9.3 mm şi e un adevărat phablet, cu un ecran de 5.5 inch. În spate găsim o camera principala de 13 MP şi una secundară de 2 MP, cel mai probabil folosită pentru măsurarea adâncimii imaginii.

IFA 2015: ZTE Axon Elite hands-on

​Ne-am aflat in prima linie a lansarilor IFA 2015 prin amabilitatea Quickmobile.ro, cu suport logistic si entuziasm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×