IFA 2018: Huawei anunţă noi nuanţe de culoare pentru seria P20 şi o variantă cu spate din piele

1.981 ori
<b>IFA 2018: Huawei anunţă noi nuanţe de culoare pentru seria P20 şi o variantă cu spate din piele</b>Printre scăpările din ultima vreme legate de ce va aduce Huawei la IFA 2018 se numără şi o nouă varianta de culoare pentru Huawei P20 şi P20 Pro. Se pare că zvonurile au fost reale şi vedem acum variante cu spate din piele şi colorit nou.

Printre scăpările din ultima vreme legate de ce va aduce Huawei la IFA 2018 se numără şi o nouă varianta de culoare pentru Huawei P20 şi P20 Pro. Se pare că zvonurile au fost reale şi vedem acum variante cu spate din piele şi colorit nou. Avem detalii mai jos.

Iniţial Huawei P20 Pro venea pe nuanţele negru, albastru Midnight, şi auriu roz, dar şi celebrul Twilight, pe care noi îl numim "cameleon". Îşi schimbă culoarea în diferite unghiuri şi în funcţie de lumină părea cyan sau mov, cu tentă metalică. La IFA 2018 au debutat încă 4 nuanţe, printre care două noi gradiente şi două pe bază de piele. Variantele cu gradient de culoare se numesc Morpho Aurora şi Pearl White.

Morpho Aurora aduce puţin cu Twilight, doar că porneşte de la negru simplu şi prin înclinare capătă colorit. Îşi ia numele de la fluturele Morpho. Pearl White are şi ea gradiente şi este inspirată de luciul perlelor. Variantele din piele sunt Elegant Black şi Golden Brown, foarte elegante şi rafinate, plus oferind extra aderentă. Cred că de la LG G4 nu am mai văzut un telefon flagship cu spate acoperit cu piele.

Noile variante de culoare gradient vin la preţul de 649 euro pentru P20 şi aduc 4 GB RAM şi 128 GB stocare. Huawei P20 Pro costă 899 euro pe gradient şi 999 euro în varianta cu spate din piele. Ajung în Europa pe 5 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×