IFA 2018: Motorola One hands-on - telefon lucios cu Android One, cameră duală (Video)

1.103 ori
<b>IFA 2018: Motorola One hands-on - telefon lucios cu Android One, cameră duală (Video)</b>Lenovo a adus la IFA 2018 două noi telefoane Motorola, inaugurând gama One cu această ocazie. Motorola One şi Motorola One Power sunt noile handset-uri, care merg pe mâna lui Android One şi a unui design pe bază de breton. În acest material hands on ne..

Lenovo a adus la IFA 2018 două noi telefoane Motorola, inaugurând gama One cu această ocazie. Motorola One şi Motorola One Power sunt noile handset-uri, care merg pe mâna lui Android One şi a unui design pe bază de breton. În acest material hands on ne axăm mai degrabă pe Motorola One, pe care îl analizăm pe scurt mai jos.

Ar trebui să coste în jur de 300 de euro şi să sosească în următoarea lună. Vine cu breton în ecranul de 5.9 inch şi cu rezoluţie Full HD+. Este fabricat din sticlă şi metal, cu un spate mai glossy decât cel mat de pe Moto One Power. Avem un procesor mai old school la interior, un Snapdragon 625, însoţit de 4 GB RAM şi o baterie de 3000 mAh. Rulează Android 8.1 Oreo şi urmează să primească Android 9.0 Pie pe cât de rapid se poate.

În spate avem o cameră duala de 13 MP + 2 MP, cu captura Bokeh şi cu filmare 4K. În fată avem o cameră de 8 MP pentru selfie, cu filmare Full HD. Androidul de la bord este unul stock şi curat şi mă aştept ca şi interfaţa camerei să fie la fel, tot vanilla. Moto promite că primim aici şi încărcare rapidă la 15W via port USB Type-C. Handsetul este disponibil pe negru şi are un aspect 19:9 deja popularizat.

Este un pic mai îngust şi mai comod de ţinut în mână şi folosit cu o singură mână faţă de Moto One Power, am remarcat.

Motorola Obe, prezentare video de la IFA 2018:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×