IFA 2018: BlackBerry Key2 LE hands-on review - colorat şi readucând QWERTY-ul în actualitate (Video)

748 ori
<b>IFA 2018: BlackBerry Key2 LE hands-on review - colorat şi readucând QWERTY-ul în actualitate (Video)</b>Dacă e cineva care mai crede în tastaturi QWERTY, atunci acea companie e cu siguranţă TCL, prin brandul BlackBerry. Compania a prezentat la IFA 2018 telefonul BlackBerry Key2 LE, o variantă Lite de BlackBerry Key2, care a primit o scurtă prezentare..

Dacă e cineva care mai crede în tastaturi QWERTY, atunci acea companie e cu siguranţă TCL, prin brandul BlackBerry. Compania a prezentat la IFA 2018 telefonul BlackBerry Key2 LE, o variantă Lite de BlackBerry Key2, care a primit o scurtă prezentare hands on realizată de noi. O puteţi privi mai jos.

Îmi place modul în care spaţiile dintre rândurile tastaturii reflectă lumina, iar senzaţia este mai degrabă că ai de-a face cu un telefon sportiv şi rugged, decât cu unul business. Ai zice că este gândit pentru un skater, mai mult decât pentru un om de afaceri. Ajută şi textura cauciucată a spatelui. Terminalul combina experienţa tactilă Android cu o tastatură fizică QWERTY destul de bine spaţiată.

BlackBerry Key2 LE privit din spate

Nu mai are touch, dar are un buton cu 50 de shortcut-uri şi un buton Space care integrează scannerul de amprente. Handset-ul costa în jur de 400 de euro şi vine cu o cameră duală în spate (13 MP + 5 MP), dar şi un ecran Full HD de 4.5 inch cu aspectul inedit 4:3. E clar un telefon gândit pentru email, browsing, social media poate. Butoanele tastaturii QWERTY sunt ceva mai mici decât cele de pe Key2, dar funcţiile de auto corectare şi predicţie va scăpa de acest neajuns şi de greşeli.

La bord mai avem şi un procesor Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM şi funcţii de securitate ca DTEK şi Lockr, peste Android Oreo. Pe viitor vom primi Android Pie rapid, promite TCL. Telefonul ar trebui să ajungă în magazine în următoarea lună şi pare o propunere mai accesibilă decât de obicei de la acest brand.

BlackBerry Key2 LE, prezentare video hands-on de la IFA 2018:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×