IFA Berlin 2012: ZTE Grand X IN - smartphone Android din China cu procesor Intel

1.973 ori
<b>IFA Berlin 2012: ZTE Grand X IN - smartphone Android din China cu procesor Intel</b>ZTE a colaborat cu Intel și ne propune un smartphone Android cu procesorul single core Intel Atom la 1.6 GHz. Astfel de telefoane sunt comercializate deja în India de către un operator local, în China de către Lenovo. Acum și ZTE își extinde...

ZTE a colaborat cu Intel și ne propune un smartphone Android cu procesorul single core Intel Atom la 1.6 GHz. Astfel de telefoane sunt comercializate deja în India de către un operator local, în China de către Lenovo. Acum și ZTE își extinde parteneriatul cu gigantul american ce se poate spune că încearcă marea cu degetul, telefoanele Android din care sunt sigur că își doresc un market share cât mai generos pe termen mediu și lung.

ZTE Grand X IN a sosit la IFA Berlin 2012. Vorbim de un telefon cu display de 4.3 inch cu rezoluție de 540x960 pixeli, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, baterie de 1650 mAh, 9.9 mm și 140 gr., cameră de 8 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli, 16 GB spațiu de stocare, microSD card slot, NFC, Dolby Sound, DLNA.

Important este și prețul - 300 de euro și va debuta în Germania, Grecia și Ungaria din luna septembrie. Dacă va intra în oferta operatorilor de telefonie ar fi ceva, prețul de achiziție ar scădea și s-ar deschide o piață mai mare. Abia aștept să testez un smartphone cu Intel Atom, sunt curios dacă se menține la nivelul concurenței. Orange San Diego ar trebuie să fie primul smartphone cu Intel Atom la 1.6 GHz din țara noastră, numai să vedem dacă operatorul portocaliu are în gând să-l lanseze în această toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×