Nokia Lumia cu camera PureView Într-un teasing de duminică; Vine cu noul ecran PureMotion HD!

1.368 ori
<b>Nokia Lumia cu camera PureView Într-un teasing de duminică; Vine cu noul ecran PureMotion HD!</b>Dacă e duminică, atunci Nokia considera că e timpul pentru un nou teaser și asta pentru unul dintre viitoarele sale terminale, pe care le va prezenta la Nokia World 2012 pe 5 septembrie. S-a speculat mult pe seama unui model Nokia Lumia cu camera...

Dacă e duminică, atunci Nokia considera că e timpul pentru un nou teaser și asta pentru unul dintre viitoarele sale terminale, pe care le va prezenta la Nokia World 2012 pe 5 septembrie. S-a speculat mult pe seama unui model Nokia Lumia cu camera PureView și se pare că vom vedea acum și un teaser al acestuia.

Mai aflăm și că modelul Lumia 920 e real și că vine cu un ecran special, bazat pe nouă tehnologie PureMotion HD. Tom Warren de la WinRumors și cei de la The Verge par siguri că noul Lumia e mai bun decât Samsung ATIV S, primul model Windows Phone 8, anunțat în această săptămână. Același Tom afirma că astăzi vom primi o informație/teaser despre un Lumia cu camera PureView, iar Nokia a postat recent și o imagine colorată, probabil o fotografie realizată cu camera nou venitului.

Până acum știm doar că e posibil să vedem două modele noi Lumia pe 5 septembrie: 820 și 920 și că unul dintre ele va avea un super ecran și camera PureView, iar designul nu e cu mult schimbat față de N9/Lumia 800/900. Terminalele noi rulează Windows Phone 8 și măcar unul dintre ele va avea un procesor dual core. Nerăbdători să vedeți noul val de telefoane Nokia? și noi!

Nokia Lumia cu camera PureView Într-un teasing de duminică; Vine cu noul ecran PureMotion HD!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×