iPhone 11 şi iPhone 11 Pro au de fapt încărcare wireless inversă, doar că e... dezactivată

3.310 ori
<b>iPhone 11 şi iPhone 11 Pro au de fapt încărcare wireless inversă, doar că e... dezactivată</b>De abia am început să ne bucurăm că generaţia iPhone 11 aduce încărcare mai rapidă şi deja ne dezumflăm puţin când aflăm că se putea şi mai bine. Înainte să debuteze telefoanele se zvonea că vor primi "încărcare bilaterală"

De abia am început să ne bucurăm că generaţia iPhone 11 aduce încărcare mai rapidă şi deja ne dezumflăm puţin când aflăm că se putea şi mai bine. Înainte să debuteze telefoanele se zvonea că vor primi "încărcare bilaterală" (încărcare wireless pentru alte telefoane), iar acum sursele afirmă că ar putea fi la bord, dar... dezactivată.

Asta aminteşte de acea perioadă când Apple ţinea radio-ul FM dezactivat pe iPhone-uri, deşi componentele aferente erau disponibile. Zvonacul axat pe Apple, Sony Dickson a postat pe Twitter faptul că iPhone 11 şi iPhone 11 Pro au hardware-ul necesar pentru încărcare bilaterală, doar că este dezactivat din software. Asta înseamnă că ar putea încărca wireless un alt dispozitiv, de la ceasuri şi alte telefoane.

Se pare că Apple nu a fost încântată de rezultatele obţinute, aşa că a preferat să dezactiveze tot. E posibil şi ca hardware-ul să fie scos până ce ajung în magazine noile iPhone-uri, dar nu băgăm mâna în foc. Telefoanele ar trebui să ajungă la clienţi pe 20 septembrie. iFixit şi JerryRigEverything vor rezolva dilema, atunci când vor desface telefoanele.

Huawei şi Samsung oferă deja încărcare pentru alte terminale pe flagship-urile lor, dar Apple a preferat să dea skip acestei funcţii din cauza lentorii încărcării. Dar hei, trăim în lumea în care Tesla îţi cere bani să deblocheze o funcţie disponibilă dar blocată intenţionat de pe maşina sa, deci orice e posibil!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×