iFixit lansează o pagină de reparaţii pentru terminalele Android, cu ghiduri, tutoriale şi componente incluse

Autor:  | Publicat în:  iFixit 1.128 ori
<b>iFixit lansează o pagină de reparaţii pentru terminalele Android, cu ghiduri, tutoriale şi componente incluse</b>Cei de la iFixit sunt celebri pentru disecţiile de terminale mobile pe care le realizează, oferind şi o notă pentru reparabilitatea fiecărui gadget. Ei bine, ei au lansat acum o pagină care vă va ajuta să vă reparaţi singuri telefonul sau...

Cei de la iFixit sunt celebri pentru disecţiile de terminale mobile pe care le realizează, oferind şi o notă pentru reparabilitatea fiecărui gadget. Ei bine, ei au lansat acum o pagină care vă va ajuta să vă reparaţi singuri telefonul sau tableta Android.

Pagina o găsiţi aici şi ea include ghiduri pentru reparaţie, dar şi o secţiune din care puteţi cumpăra unelte şi componente necesare pentru reparaţii. Există şi posibilitatea de a dona un device sau de a contribui cu ghiduri la lista celor de la iFixit. În general nu e o idee prea bună să îţi repari singur smartphone-ul pe care ai cheltuit un salariu sau două, dar băieţii de la iFixit ştiu ce fac.

În acest moment 252 de terminale Android sunt acoperite, inclusiv smartwatch-uri şi până şi Chromecast se afla pe listă. iFixit colaborează cu studenţi la 40 de universităţi din SUA pentru a oferi ghiduri tehnice cât mai reuşite. Pe când ceva similar şi pentru iPhone, iPad sau Windows Phone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×