O scăpare indică faptul că Microsoft ar pregăti o aplicaţie care partajează poziţia utilizatorului: People Sense (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 503 ori
<b>O scăpare indică faptul că Microsoft ar pregăti o aplicaţie care partajează poziţia utilizatorului: People Sense (Video)</b>Microsoft lucrează la o nouă aplicaţie, care va permite utilizatorilor să partajeze locul &icirc;n care se afla cu prietenii şi familia. Pe numele său People Sense, acest soft a fost prezentat de către site-ul spaniol Microsoft Place, după cum...

Microsoft lucrează la o nouă aplicaţie, care va permite utilizatorilor să partajeze locul în care se afla cu prietenii şi familia. Pe numele său People Sense, acest soft a fost prezentat de către site-ul spaniol Microsoft Place, după cum vedeţi mai jos.

Ei au realizat un hands on scurt cu această aplicaţie, care pare a implica şi HERE Maps la un moment dat. La ora actuală People Sense are numele de cod Buddy Aware şi are rolul de a permite utilizatorului să aleagă un grup de persoane cu care să partajeze locul în care se afla. Există şi integrare cu aplicaţii third party pentru comunicare şi navigare.

Acest build a apărut la data de 17 februarie, deci de atunci aplicaţia ar fi putut evolua, de vreme ce se afla în dezvoltare. E posibil ca People Sense să fie un înlocuitor pentru Rooms, precum acel Family Room din zona People, la care Microsoft va renunţa în curând. Din luna martie nu vom mai putea crea noi Rooms, dar itemurile partajate între contacte vor rămâne accesible pe Windows Phone 8 şi 8.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×