Google Play Store primeşte o bară Google Search actualizată

1.050 ori
<b>Google Play Store primeşte o bară Google Search actualizată</b>Au &icirc;nceput din nou actualizările aplicaţiilor şi serviciilor "core" Google, printre care şi bară Google Search din cadrul lui Play Store. E vorba despre bară de căutare din zona superioară a aplicaţiei Store. &nbsp; Ea a fost...

Au început din nou actualizările aplicaţiilor şi serviciilor "core" Google, printre care şi bară Google Search din cadrul lui Play Store. E vorba despre bară de căutare din zona superioară a aplicaţiei Store.

Ea a fost înlocuită cu o bară standard Google Search, cu cuvintele "Google Play" la interior. Inginerul Google Kirill Grouchnikov a postat informaţia pe Google+, iar actualizarea este de tip server side, astfel că modificările au loc la Google şi nu pe terminalele noastre. Asta înseamnă că nouă funcţionalitate nu va sosi simultan pentru toţi utilizatorii.

Google Play Store primeşte o bară Google Search actualizata

Ca şi pagina Now din launcherul Google Now, bară de căutare dispare atunci când faceţi scroll în jos şi reapare atunci când faceţi scroll în sus. Iconul hamburger rămâne în zona superioară, iar dacă daţi click pe el, veţi accesa meniul navigaţional. Actualizarea face Search să iasă în evidenţă mai mult decât până acum, deşi cine avea nevoie de această funcţie sigur o vedea uşor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×