iGo My way 2009 disponibil acum prin App Store; preturi si detalii disponibile aici

Autor:  | Publicat în:  Software 1.918 ori
<b>iGo My way 2009 disponibil acum prin App Store; preturi si detalii disponibile aici</b>Daca aveti un iPhone, aveti ceva de descarcat astazi, mai ales daca sunteti genul care calatoreste mult. Ei bine, tocmai a aparut iGo My way 2009, solutia navigationala ideala pentru terminalul produs de Apple. Vestea a ajuns online via @sanchomuzax si...

Daca aveti un iPhone, aveti ceva de descarcat astazi, mai ales daca sunteti genul care calatoreste mult. Ei bine, tocmai a aparut iGo My way 2009, solutia navigationala ideala pentru terminalul produs de Apple. Vestea a ajuns online via @sanchomuzax si NNGlobal, caci evident Twitter e la putere inca o data.

iGo My way 2009 este disponibil prin App Store, iar hartile Europei de Vest pot fi descarcate de aici, cele complete ale continentului european de aici, iar cele ale Americii de aici (linkurile va vor duce direct pe iTunes App Store). Pachetul complet de harti europene va costa 119.99 dolari, in vreme ce pachetul hartilor Europei de Vest va va face mai saraci cu 89.99 dolari, iar hartile americane vor costa 79.99 dolari.

Daca doriti sa vedeti un test al softului, aruncati o privire aici si iata si un demo al aplicatiei in masina unui utilizator norocos. iGoy My way 2009 vine cu harti randate perfecte, grafica 3D a punctelor de reper si nodurilor de trafic, ajutand chiar un incepator in ale GPS-urilor sa ajunga la destinatie.

iGo My way 2009 disponibil acum prin App Store; preturi si detalii disponibile aici

Dupa ce veti cumpara aplicatia, toate update-urile vor fi gratuite, printre hartile incluse numarandu-se 40 de tari europene, inclusiv Romania. Produsul vine cu licenta pe viata si abonament gratuit la update-uri trimestriale ale hartilor pana in decembrie 2010. Trebuie sa mentionam ca acest soft vine si cu un mod "economic" de ghidare, care va va permite sa reduceti consumul de combustibil, plus numeroase alternative ale rutelor de urmat.

via gsmdome

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×