HTC va lansa modelul Click si alte terminale Android in China

2.228 ori
<b>HTC va lansa modelul Click si alte terminale Android in China</b>Filiala chineza a celor de la HTC va lansa pana la 3 noi terminale mobile ce vor rula Google Android in acest an, afirma oficialii companiei. Printre cele 3 modele se numara un handset care foloseste tipul de conexiune 3G specific Chinei, un telefon low...

Filiala chineza a celor de la HTC va lansa pana la 3 noi terminale mobile ce vor rula Google Android in acest an, afirma oficialii companiei. Printre cele 3 modele se numara un handset care foloseste tipul de conexiune 3G specific Chinei, un telefon low end (HTC Click) si HTC Hero.

Telefoanele Android produse de HTC au fost foarte populare in SUA si Europa, dupa ce compania a devenit prima care vindea handseturi cu acest OS la bord in 2008. De mentionat este si faptul ca HTC este cel mai mare producator de terminale Windows Mobile, care au de asemenea mult succes in China. Brandul HTC va fi prezent in aceasta tara prin compania Dopod, iar modelul Click va reprezenta o premiera, low-end-ul nefiind inca lansat international.

HTC Click va sosi in China in cel de-al patrulea sfert fiscal al anului si va costa in jur de 500 de dolari, el venind si cu 2 parti frontale detasabile ale carcasei, care permit utilizatorului sa schimbe culoarea handsetului. Un alt telefon, de data aceasta cu suport WCDMA 3G, standard folosit de operatorul China Unicom, va sosi atat in China, cat si la nivel international destul de curand.

Totusi, prioritatea celor de la Dopod este Hero, cel mai nou telefon Google Android produs de HTC si care va intra pe piata chineza catre finalul lunii in curs, el urmand sa coste cu 50% mai mult decat Click.

via pcworld

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×