iGO Primo 1.1 - o solutie navigationala "verde"

2.967 ori
<b>iGO Primo 1.1 - o solutie navigationala "verde"</b>Compania Nav N Go a anuntat recent lansarea softului navigational iGO Primo 1.1, unul dintre putinele care vine cu functii eco-friendly. iGO Primo 1.1 foloseste functia Green Routing, care monitorizeaza emisiile CO2, consumul de combustibili si pretul...

Compania Nav N Go a anuntat recent lansarea softului navigational iGO Primo 1.1, unul dintre putinele care vine cu functii eco-friendly. iGO Primo 1.1 foloseste functia Green Routing, care monitorizeaza emisiile CO2, consumul de combustibili si pretul acestora, stabilind in acelasi timp rutele ideale cat mai nepoluante.

Noua versiune de iGO mai include si un sistem de managament al flotei de vehicule, lista de radare editabila de catre utilizator si functii localizate. Acestea din uma includ optiuni pentru vehiculele 4x4 si mentioneaza semnele de circulatie speciale (zonele de traversare pentru animale in unele regiuni si alte pericole).

In ce priveste Green Route, aceasta functie calculeaza ruta ideala de urmat pe baza tipului de motor al masinii, anticipand si viteza de deplasare si consumul in functie de zona strabatuta (rurala sau urbana). API-ul Simple Location permite partenerilor Nav N Go sa creeze aplicatii pentru tot soiul de GPS-uri, implementand functiile dorite.

iGo Primo 1.1

iGo Primo 1.1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×