Intex Aqua Fish e cel mai nou smartphone cu Sailfish OS la bord, costă doar 81 de dolari

1.223 ori
<b>Intex Aqua Fish e cel mai nou smartphone cu Sailfish OS la bord, costă doar 81 de dolari</b>Noi terminale ce rulează sistemul de operare a celor de la Jolla, și anume Sailfish OS - continuă să vină pe piață, cel mai recent exemplu fiind modelul Intex Aqua Fish. Acest din urmă terminal poate fi achiziționat în Rusia pentru un preț de doar 81$

Jolla nu a predat încă armele, continuând dezvoltarea lui Sailfish OS, care e oferit câtorva parteneri ce preferă această platformă în locul lui Android sau al unor softuri experimentale. Spre exemplu indienii de la Intex au lansat modelul Intex Aqua Fish, cu Sailfish OS la bord. El este un model de buget cu preţ de doar 81 de dolari.

Intex Aqua Fish

Terminalul rulează Sailfish OS 2.0 şi se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon 212, un CPU quad core tactat la 1.3 GHz. La bordul acestui model găsim un ecran de 5 inch HD cu panou IPS LCD, iar printre dotări se mai numără şi o cameră frontală de 2 MP şi una principală de 8 MP. Avem parte aici şi de conectivitate LTE de Categorie 4, cu viteze de download de până la 150 Mbps.

Intex Aqua Fish este un model dual SIM, cu suport Bluetooth 4.0 şi conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, iar la interior mai găsim şi 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Bateria este o unitate de 2500 mAh, iar portocaliul carcasei din plastic cu siguranţă sare în ochi. Nu e clar dacă acest device va părăsi India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×