iGO8 acum pe Symbian (video)

Autor:  | Publicat în:  Software 15.887 ori
<b>iGO8 acum pe Symbian (video)</b>Sunteti probabil familiarizati cu popularul soft navigational produs in Ungaria, de catre compania Nav N Go Kft. Ei bine, cea mai noua versiune de iGO (8) functioneaza acum pe platforma Symbian, dupa cum puteti constata din urmatorul clip: iGO este un...

Sunteti probabil familiarizati cu popularul soft navigational produs in Ungaria, de catre compania Nav N Go Kft. Ei bine, cea mai noua versiune de iGO (8) functioneaza acum pe platforma Symbian, dupa cum puteti constata din urmatorul clip:

iGO este un soft GPS destinat in special PDA-urilor si trebuie sa aflati ca hartile sunt updatate de cel putin 2 ori pe an. Produsul este destinat in special clientilor europeni, dar sunt disponibile pachete de harti pentru pana la 70 de tari de pe glob. Aplicatia este populara in Romania si in general in Europa de Est, deoarece ofera cele mai bune harti ale acestei regiuni.

iGO 8 soseste cu harti tridimensionale, dupa cum puteti vedea in clip, dar portarea sa pe Symbian reprezinta o premiera, care va incanta posesorii de terminale Nokia. Pentru fanii consolelor portabile, iGO 8 este disponibil din martie pe PlayStation Portable (PSP) in Europa. De asemenea, softul soseste cu un player audio si video incorporat, plus jocuri preinstalate si ghiduri pentru turisti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×