Sony Ericsson TM506, primul handset HSDPA pus in vanzare prin T-Mobile de peste ocean

2.200 ori
<b>Sony Ericsson TM506, primul handset HSDPA pus in vanzare prin T-Mobile de peste ocean</b>Mult-asteptatul telefon cu clapeta Sony Ericsson TM506 este acum disponibil, prin intermediul celor de la T-Mobile, care in sfarsit au un telefon 3G in portofoliu. Desi astfel de telefoane au mai fost de fapt lansate de catre operator, el puteau doar...

Mult-asteptatul telefon cu clapeta Sony Ericsson TM506 este acum disponibil, prin intermediul celor de la T-Mobile, care in sfarsit au un telefon 3G in portofoliu.

Desi astfel de telefoane au mai fost de fapt lansate de catre operator, el puteau doar opera in retele UMTS, astfel ca TM506 reprezinta o premiera nu prin faptul ca suporta HSDPA, ci pentru ca si utilizeaza o astfel de conexiune. Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli, sistem de navigatie TeleNav si Bluetooth stereo.

Handsetul este disponibil incepand din data de 5 septembrie la pretul de 79.99 dolari, impreuna cu un abonament. Ne asteptam sa vedem terminalul cat de curand si in Romania, deoarece aici 3G-ul nu este o problema, in ciuda faptului ca teoretic SUA sta mai bine la capitolul utilizatori ai serviciilor 3G decat Batranul Continent, dupa cum va informam ieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×