iLuv, ceasul desteptator cu dock pentru iPod/iPhone si vibratii pentru perna ta

3.291 ori
<b>iLuv, ceasul desteptator cu dock pentru iPod/iPhone si vibratii pentru perna ta</b>iLuv a lansat un nou ceas desteptator, care deviaza foarte multe de la definitia initiala a acestor gadgeturi, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Ineditul ceas va va face perna sa vibreze si va incorpora un dock pentru iPhone si iPod. &nbsp;...

iLuv a lansat un nou ceas desteptator, care deviaza foarte multe de la definitia initiala a acestor gadgeturi, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Ineditul ceas va va face perna sa vibreze si va incorpora un dock pentru iPhone si iPod.

Daca va e greu sa va treziti, procesul poate fi usurat cu ajutorul unui accesoriu al acestui ceas, un soi de "puc de jockey" conectat la un cablu si asezat sub perna. Odata ce el vibreaza si difuzorul ceasului porneste, e imposibil sa nu va treziti. Gadgetul costa 90 de dolari, destul de mult pentru un ceas desteptator, dar macar aveti avantajul unui dock pentru handsetul Apple/ iPod.

iLuv

Alarma iLuv vine cu sistem de control Treble/Bass, 7 sunete unice de trezire, functie de sincronizare cu iPhone-ul si iPod-ul, radio FM cu 8 posturi presetate si numeroase tipuri de alarme programabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×