iGo My Way disponibil pe terminalele Android

3.149 ori
<b>iGo My Way disponibil pe terminalele Android</b>Popularul software navigational iGo My way tocmai a fost lansat in versiunea pentru Android, dupa cum preconizam cu cateva saptamani in urma. Astfel, veti putea folosi acest soft pe terminale ca Nexus One sau Motorola Droid in curand, beneficiind de...

Popularul software navigational iGo My way tocmai a fost lansat in versiunea pentru Android, dupa cum preconizam cu cateva saptamani in urma. Astfel, veti putea folosi acest soft pe terminale ca Nexus One sau Motorola Droid in curand, beneficiind de navigarea 3D oferita de iGo.

iGo My way este o solutie navigationala 3D care suporta un sistem sofisticat de calculare a rutelor, ghidare vocala in peste 40 de limbi si este optimizat pentru utilizarea la volan. Nu vor exista goluri in acoperirea acestei solutii navigationale, de vreme ce iGo nu se bazeaza pe acoperirea retelelor de telefonie, hartile facand parte din aplicatie.

iGo Android

My way, in varianta pentru Android este un soft user-friendly, care vine cu o interfata simpla si intuitiva, cu butoane de mari dimensiuni si iconuri simple. Punctele de reper vor fi afisate in format 3D pe display-ul handsetului ce ruleaza Android, in special in cazul denivelarilor de teren, ce apar in cazul dealurilor sau muntilor. Intersectiile vor fi de asemenea afisate in 3D, iar iGo se va ocupa si de calcularea rutelor optime pentru a ajunge la destinatia dorita.

Specificatii iGo Android

Pe langa rute vor fi afisate si informatii importante, cum ar fi conditiile meteo, durata calatoriei si distanta. Veti putea alege intre "Rapid", "Scurt", "Economic" sau "Usor de urmat" drept versiuni ale rutelor, comparand alternativele pe harta. Mai multe informatii despre iGo my way pentru Android aflati de pe site-ul iGo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×