Imagine În premieră cu HTC Kingdom, Înrudit cu HTC Thunderbolt?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.679 ori
<b>Imagine În premieră cu HTC Kingdom, Înrudit cu HTC Thunderbolt?</b>După ce am avut ocazia să vedem o primă imagine destul de neclară cu misteriosul telefon HTC Rider, aparent un "frate geamăn" pentru HTC EVO 3D, iată că un nou-venit își face apariția pe web de asemenea: HTC Kingdom. Cu un design similar cu al...

După ce am avut ocazia să vedem o primă imagine destul de neclară cu misteriosul telefon HTC Rider, aparent un "frate geamăn" pentru HTC EVO 3D, iată că un nou-venit își face apariția pe web de asemenea: HTC Kingdom. Cu un design similar cu al lui HTC Thunderbolt, acest model arată astfel:

Sursa scăpării este același site chinez 911 SnIpEr, iar handsetul vine cu un display qHD cu rezoluție de 540 x 960, care în tandem cu un procesor dual core face din acest model un candidat la implementarea interfaței HTC Sense 3.0. Nu putem depista prea multe caracteristici din imaginea nu prea clară de mai sus, dar ce știm sigur este că acest smartphone rulează Android și nu prezintă vreo urmă de branding, un posibil indiciu că avem de-a face cu un produs destinat Europei.

Observați o tendință pe care o respectă mai toate noile modele HTC la capitolul design: butoane similare, difuzoare cu același format și o carcasă cu aceleași trăsături, fie că e vorba de HTC Sensation, EVO 3D, Rider sau Kingdom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×