HTC Rider Își face apariția pe web Într-o nouă imagine, seamănă cu modelul HTC EVO 3D

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.771 ori
<b>HTC Rider Își face apariția pe web Într-o nouă imagine, seamănă cu modelul HTC EVO 3D</b>După ce a prezentat oficial handsetul dual core HTC Sensation în această lună, producătorul taiwanez ne mai pregătește câteva modele de telefoane, dacă ne luăm după scăpările sale recente. Printre acestea se numără și HTC Rider, terminalul...

După ce a prezentat oficial handsetul dual core HTC Sensation în această lună, producătorul taiwanez ne mai pregătește câteva modele de telefoane, dacă ne luăm după scăpările sale recente. Printre acestea se numără și HTC Rider, terminalul pe care îl puteți vedea mai jos și a cărui imagine a fost postata pe web de site-ul chinez 911 SnIpEr.

Avem de-a face cu un model similar cu HTC EVO 3D, dacă ne luăm după design, în special în ce privește partea superioară. Zona difuzorului și amplasarea camerei frontale, plus poziționarea butoanelor din partea inferioară sunt identice cu cele de pe HTC EVO 3D. Există o șansă ca Rider să fie varianta GSM a primului telefon 3D al celor de la HTC, deși această variantă nu a fost confirmată deocamdată.

în plus, abțibildul din partea superioară pare a acoperi brandingul unui operator care va include HTC Rider în ofertă sa, ceea ce ne face să ne gândim că acesta este totuși un telefon destinat pieței americane. Deși imaginea este neclară, terminalul arată promițător și sperăm să aflăm mai multe despre el în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×