Samsung Galaxy S II, Într-o primă recenzie a celor de la Slashgear (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.761 ori
<b>Samsung Galaxy S II, Într-o primă recenzie a celor de la Slashgear (Video)</b>Cu un preț de 545 de euro prin Amazon Germania, Samsung Galaxy S II a ajuns recent pe mâna celor de la Slashgear, care i-au realizat o recenzie detaliată. Cu ajutorul său veți afla toate secretele acestui handset și vă veți convinge că acesta...

Cu un preț de 545 de euro prin Amazon Germania, Samsung Galaxy S II a ajuns recent pe mâna celor de la Slashgear, care i-au realizat o recenzie detaliată. Cu ajutorul său veți afla toate secretele acestui handset și vă veți convinge că acesta este un super smartphone care merită cel puțin la fel de mult respect ca și predecesorul său, care a vândut peste 10 milioane de unități.

Samsung Galaxy S IIa fost pus astăzi în vânzare în Coreea de Sud și urmează să sosească și în România luna viitoare, dar până atunci să aflăm ce părere are Slashgear despre viitorul hit. Terminalul rulează Android 2.3 Gingerbread, bazându-se pe un procesor dual core de 1.2 GHz care se comportă excelent. Totuși, reviewerii regretă customizarea prin intermediul interfaței TouchWiz, preferând varianta standard a lui Android 2.3.

Samsung Galaxy S II

Un punct în plus este bateria excelentă a handsetului, care a rezistat cu ușurință la două zile de utilizare intensivă și asta în condițiile prezenței unui procesor dual core și a unei camere de 8 megapixeli, care a realizat captura 1080p. Fiindcă tot am menționat captura, un mic defect al telefonului este că aplicația Video Maker nu se descurcă prea bine când vine vorba de conținuturi 1080p.

Revenim la aspectele pozitive ale smartphone-ului gros de doar 8.5 mm și menționăm display-ul Super AMOLED Plus, care are avantaje însemnate precum: un consum redus al bateriei, vizibilitate bună în bătaia soarelui și culori foarte vii. Mai multe detalii despre acest model Galaxy S care va deveni probabil un hit al verii aflați din recenzia completă de aici și din cea video de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×