Imagini 3D pe iPhone si Android fara ochelari speciali

4.994 ori
<b>Imagini 3D pe iPhone si Android fara ochelari speciali</b>Spatial View a anuntat recent ca lucreaza la o solutie hardware si una software, care sa permita utilizatorilor de iPhone si terminale Android sa vizualizeze imagini 3D stereoscopice pe ecranul handseturilor lor, fara a fi nevoie de ochelari 3D. &nbsp;...

Spatial View a anuntat recent ca lucreaza la o solutie hardware si una software, care sa permita utilizatorilor de iPhone si terminale Android sa vizualizeze imagini 3D stereoscopice pe ecranul handseturilor lor, fara a fi nevoie de ochelari 3D.

Initial va debuta aplicatia 3DeeCentral pentru iPhone, aceasta jucand rolul de portal pentru un magazin online de filme. Cu ajutorul sau utilizatorii vor putea descarca tot soiul de continuturi, create special pentru a functiona pe baza gadgetului Spatial View 3DeeSlide. Aplicatia a fost deja inregistrata in App Store si asteapta aprobarea Apple, in vreme ce softul pentru Android e inca in stadiu de dezvoltare.

3DeeSlide este o un atasament sub forma de lentila clip-on, care functioneaza atat in mod portrait si landscape si suporta input touch. Aceasta lentila va acoperi ecranul handseturilor. Business Insider afirma ca experienta nu a atins inca nivelul celei de pe televizoarele 3D, dar este un inceput bun si arata foarte bine pentru un smartphone. Aplicatia necesara ar putea debuta in aceasta toamna, iar accesoriul special 3DeeSlide va costa sub 2 de dolari, fiind compatibil cu iPhone 3G si 3GS.

Vor fi lansate astfel de ecrane atasabile si pentru iPhone 4, iPad si terminale Android in lunile viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×