Android 2.2, acum in varianta customizata pe HTC Desire: CyanogenMod-6.0.2

Autor:  | Publicat în:  Google 1.267 ori
<b>Android 2.2, acum in varianta customizata pe HTC Desire: CyanogenMod-6.0.2</b>Daca nu va multumiti cu Android 2.2 pe HTC Desire si doriti functii extra, puteti apela la ROM-ul customizat de hackerul Cyanogen. Pe numele sau CyanogenMod, acest software este gratuit si a atins versiunea 6.0.2. &nbsp; &nbsp; CyanogenMod este o...

Daca nu va multumiti cu Android 2.2 pe HTC Desire si doriti functii extra, puteti apela la ROM-ul customizat de hackerul Cyanogen. Pe numele sau CyanogenMod, acest software este gratuit si a atins versiunea 6.0.2.

CyanogenMod este o distributie modificata a lui Android 2.2 Froyo, care implementeaza functii in plus pe terminalul dumneavoastra. La realizarea sa au contribuit membri ai comunitatii XDA, iar codul sursa este disponibil aici. Ce aduce nou versiunea 6.0.2? Un bug fix pentru GPS, Speepup Gallery 3D si un nou kernel care rezolva problemele senzorului de proximitate.

Daca doriti sa aflati cum sa instalati acest ROM si cum se realizeaza flashingul ROM-ului unui telefon, aruncati o privire pe CyanogenMod Wiki.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×