Imagini cu BlackBerry Storm 2, scapate pe web de Vodafone Germania

1.692 ori

Dupa ce aflam de existenta lui BlackBerry Storm 2 in portofoliul operatorilor Verizon si Vodafone Germania, tot printr-o scapare, iata ca aceeasi filiala germana a Vodafone a scapat pe web imagini in premiera cu noul BlackBerry. Cunoscut si drept Odin,...

Dupa ce aflam de existenta lui BlackBerry Storm 2 in portofoliul operatorilor Verizon si Vodafone Germania, tot printr-o scapare, iata ca aceeasi filiala germana a Vodafone a scapat pe web imagini in premiera cu noul BlackBerry.

BlackBerry Storm2

Cunoscut si drept Odin, sau BlackBerry 9520, Storm 2 a aparut pe web intr-o serie de imagini live, gratie blogului benezblog.de. Smartphone-ul opereaza in reteaua Vodafone Germania, suporta conectivitate 3G si nu pare foarte diferit de primul model Storm. Totusi, spre deosebire de acesta, viitorul hit Vodafone vine cu suport WiFi, una dintre lipsurile principale de pe modelul precedent.

BlackBerry Storm 2

Aflam si ca BlackBerry Storm 2 ruleaza sistemul de operare BlackBerry OS 5.0.0.138, in vreme ce data sa de lansare nu este cunoscuta inca, desi zvonurile afirma ca terminalul va sosi pe piata atat prin Vodafone, cat si prin Verizon in luna octombrie.

BlackBerry Storm2

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×