Alerta pentru gripa porcina, acum pe telefonul tau Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.052 ori
<b>Alerta pentru gripa porcina, acum pe telefonul tau Windows Mobile</b>H1N1.Alert este un program freeware creat pentru terminalele Windows Mobile si care recunoaste pozitia pe glob a utilizatorului si il informeaza in legatura cu cazurile de gripa porcina din zona sa. Softul foloseste GPS-ul telefonului si descarca o lista...

H1N1.Alert este un program freeware creat pentru terminalele Windows Mobile si care recunoaste pozitia pe glob a utilizatorului si il informeaza in legatura cu cazurile de gripa porcina din zona sa.

Softul foloseste GPS-ul telefonului si descarca o lista cu toate cazurile de gripa cunoscute, informand utilizatorul in legatura cu cele semnalate in apropierea sa. Alertele, in acest caz, sunt anuntate prin intermediul unui ecran rosu, al vibratiilor si al unor sunete speciale. Aflati ca programul ruleaza pe orice handset Windows Mobile, indiferent de rezolutia ecranului sau.

Alerta gripa porcina pe Windows Mobile

Doar primul download al raportului cazurilor de gripa este vizibil pe telefon, restul desfasurandu-se automat si fara a "stresa" utilizatorul. Veti putea seta distanta dorita la care sa vizualizati cazurile H1N1, sau sa setati manual locatia dumneavoastra, pentru a nu folosi GPS-ul si a economisi bateria handsetului.

Puteti descarca H1N1.Alert de aici,  daca il instalati prin intermediul PC-ului pe telefon, sau de aici, daca doriti sa il instalati direct pe telefon.

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×