Imagini cu HTC Incredible scapate pe web, prezentate in premiera

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.859 ori
<b>Imagini cu HTC Incredible scapate pe web, prezentate in premiera</b>Iata ca tocmai au scapat pe web in premiera imagini cu smartphone-ul HTC Incredible, care va fi vandut de catre operatorul american Verizon. Terminalul poate fi admirat mai jos, iar specificatiile sale le aflati in randurile urmatoare. &nbsp; &nbsp; Avem...

Iata ca tocmai au scapat pe web in premiera imagini cu smartphone-ul HTC Incredible, care va fi vandut de catre operatorul american Verizon. Terminalul poate fi admirat mai jos, iar specificatiile sale le aflati in randurile urmatoare.

Avem de-a face cu un terminal Android 2.1, care vine cu interfata Sense, un procesor Qualcomm Snapdragon (eventual unul de peste 1 GHz), 256 MB RAM si un display WVGA de 3.5 sau 3.7 inchi. Handsetul are un ecran AMOLED, dupa cum afirma zvonurile, care subliniaza si calitatea deosebita a display-ului.

HTC Incredible foloseste un pointer optic mouse, aflat in partea inferioara a telefonului, dupa cum puteti vedea in imagini. In partea sa din spate se afla o camera cu un numar neprecizat de megapixeli, dar cu 2 blitzuri LED. Deocamdata aici se opresc detaliile despre acest smartphone, dar va vom informa de indata ce mai descoperim ceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×