Imagini cu HTC Incredible scapate pe web, prezentate in premiera

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.865 ori
<b>Imagini cu HTC Incredible scapate pe web, prezentate in premiera</b>Iata ca tocmai au scapat pe web in premiera imagini cu smartphone-ul HTC Incredible, care va fi vandut de catre operatorul american Verizon. Terminalul poate fi admirat mai jos, iar specificatiile sale le aflati in randurile urmatoare. &nbsp; &nbsp; Avem...

Iata ca tocmai au scapat pe web in premiera imagini cu smartphone-ul HTC Incredible, care va fi vandut de catre operatorul american Verizon. Terminalul poate fi admirat mai jos, iar specificatiile sale le aflati in randurile urmatoare.

Avem de-a face cu un terminal Android 2.1, care vine cu interfata Sense, un procesor Qualcomm Snapdragon (eventual unul de peste 1 GHz), 256 MB RAM si un display WVGA de 3.5 sau 3.7 inchi. Handsetul are un ecran AMOLED, dupa cum afirma zvonurile, care subliniaza si calitatea deosebita a display-ului.

HTC Incredible foloseste un pointer optic mouse, aflat in partea inferioara a telefonului, dupa cum puteti vedea in imagini. In partea sa din spate se afla o camera cu un numar neprecizat de megapixeli, dar cu 2 blitzuri LED. Deocamdata aici se opresc detaliile despre acest smartphone, dar va vom informa de indata ce mai descoperim ceva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×