Aplicaţiile Allo şi Duo au APK-urile scăpate pe web, dar nu prea funcţionează; Un modder a reuşit totuşi să umble în Allo (Video)

1.125 ori
<b>Aplicaţiile Allo şi Duo au APK-urile scăpate pe web, dar nu prea funcţionează; Un modder a reuşit totuşi să umble în Allo (Video)</b>La I/O 2016 Google a prezentat două noi aplicaţii de socializare şi comunicare, Duo şi Allo. Prima e practic un rival pentru Skype şi Facetime, folosit pentru videoconvorbiri, iar a doua aplicaţie e un client de mesagerie şi chat. Ei bine APK-urile..

La I/O 2016 Google a prezentat două noi aplicaţii de socializare şi comunicare, Duo şi Allo. Prima e practic un rival pentru Skype şi Facetime, folosit pentru videoconvorbiri, iar a doua aplicaţie e un client de mesagerie şi chat. Ei bine APK-urile ambelor aplicaţii au ajuns cumva pe web, dar chiar şi instalate softurile nu sunt funcţionale.

Google Allo Crash

Publicul de rând mai are de aşteptat câteva luni până să primească acces la Allo, cu tot cu Google Assistant integrat. Unii utilizatori s-au confruntat cu crash-uri şi au primit mesaje precum cel de mai sus. Alţii au primit un mesaj că au nevoie de un cod special de verificare, care nu a mai sosit.

Aici intră în scena un dezvoltator din cadrul comunităţii XDA, pe numele său Quiny899 sau Kieron Quinn pe YouTube. El a decompilat aplicaţia şi a reuşit să arunce o privire asupra fişierelor sale, folosind SQLite Editor. A descoperit şi porţiunea offline a aplicaţiei, neavând conexiune la serverele Google, dar a avut totuşi acces la câteva conversaţii de probă.

Mai sus aveţi un video demo al descoperirilor dezvoltatorului, care sunt destul de interesante. Observăm chatul de grup, dar şi stickerele şi posibilitatea de a desena peste fotografii. Dacă sunteți curioși, alte detalii veți găsiţi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×