Lista cu viitoare produse Dopod include modelul HTC Dragon, A6388 si Huashan

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.458 ori
<b>Lista cu viitoare produse Dopod include modelul HTC Dragon, A6388 si Huashan</b>In cazul in care nu sunteti familiarizati cu brandingurile, aflati ca Dopod este filiala chineza a HTC, sau brandingul sub care sunt vandute handseturile taiwanezilor in China. Ceea ce vedeti mai jos este lista cu produse Dopod ce vor fi lansate in...

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu brandingurile, aflati ca Dopod este filiala chineza a HTC, sau brandingul sub care sunt vandute handseturile taiwanezilor in China. Ceea ce vedeti mai jos este lista cu produse Dopod ce vor fi lansate in urmatorul an, scapata recent pe net printr-o greseala foarte placuta noua.

Printre viitoarele modele se numara si HTC Dragon, mentionat drept un terminal Android cu ecran WVGA de 3.6 inchi si urmand sa fie lansat doar in China. Apoi, lista continua cu telefonul A6388, un terminal cu display HVGA de 3.4 inchi, urmat de Huashan, un smartphone monstru cu display WVGA de 4.3 inchi.

Huashan e posibil sa ruleze Windows Mobile, speram noi chiar versiunea 7, iar printre handseturile aflate "in plan" se numara si Tianshan, model cu ecran QVGA de 3.2 inchi, dar si Songshan, cu un ecran QVGA de 2.8 inchi si tastatura frontala. E bine de stiut ca HTC Dragon exista inca si ca el nu este unul si acelasi cu modelul Passion, devenit Nexus One cu o luna in urma.

Lista Dopod

Acum ramane de vazut ce modele HTC mai are Estul pregatit pentru noi...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×