Imagini in premiera cu noul telefon Nokia cu touchscreen, 5900 XpressMusic

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.454 ori
<b>Imagini in premiera cu noul telefon Nokia cu touchscreen, 5900 XpressMusic</b>E foarte posibil ca urmatoarele imagini sa fie false, dar ele merita atentia noastra oricum, deoarece se presupune ca terminalul pe care il puteti admira mai jos este urmatorul telefon Nokia dotat cu touchscreen, 5900 XpressMusic. &nbsp; Sursa acestui...

E foarte posibil ca urmatoarele imagini sa fie false, dar ele merita atentia noastra oricum, deoarece se presupune ca terminalul pe care il puteti admira mai jos este urmatorul telefon Nokia dotat cu touchscreen, 5900 XpressMusic.

Sursa acestui zvon provine din China, tara telefoanelor clonate, inca un motiv sa nu luam informatia in serios. Sa fie acesta succesorul lui Nokia 5800 XpressMusic? Specificatiile sunt vagi deocamdata, dar aceeasi sursa misterioasa afirma ca avem de-a face cu un handset dotat cu un display touchscreen de 3.5 inchi si o camera de 5 megapixeli.

Nokia 5900 XpressMusic

Printre specificatiile presupusului 5900 XpressMusic se mai numara si un jack audio de 3.5 mm si un suport, care face vizionarea filmelor mai usoara. Exista si vesti proaste, cum ar fi lipsa conectivitatii 3G, probabil cel mai bun argument care indica faptul ca acest telefon este un fals. Va risca Nokia sa lanseze un nou terminal cu touchscreen, dar unul fara suport 3G?

Nokia 5900 XpressMusic

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×