Nokia isi doneaza ideile de afaceri altor companii finlandeze

1.308 ori
<b>Nokia isi doneaza ideile de afaceri altor companii finlandeze</b>Intr-un acces de generozitate, Nokia a anuntat ca isi va dona 100 de idei neutilizate de afaceri unor companii mici din Finlanda, dupa cum ne informeaza Reuters. Esko Aho, vicepresedinte executiv al sectiunii Corporate Relations and Responsibility de la...

Intr-un acces de generozitate, Nokia a anuntat ca isi va dona 100 de idei neutilizate de afaceri unor companii mici din Finlanda, dupa cum ne informeaza Reuters.

Esko Aho, vicepresedinte executiv al sectiunii Corporate Relations and Responsibility de la Nokia si fost prim-ministru finlandez declara ca actualul climat economic este ideal pentru o evaluare critica a portofoliilor de proprietate intelectuala si punerea la dispozitie a inovatiilor necesare companiilor mai tinere.

Decizia Nokia vine si pe fondul faptului ca economia finlandeza va cunoaste o scadere cu 5% in acest an, din cauza faptului ca se bazeaza mult pe exporturi, iar tara cauta cu disperare idei noi pentru a aduce economia pe linia de plutire. Noua initiativa de stat si privata va permite accesarea fondurilor de investitii oferite de statul finlandez, pentru companiile implicate in program.

Pana acum, 300 de firme s-au declarat interesate de ideile celor de la Nokia, majoritatea din exteriorul industriei IT.

[Via: Blogs.reuters.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×