Imagini În premieră cu Samsung S5830, varianta mini de Galaxy S

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.134 ori
<b>Imagini În premieră cu Samsung S5830, varianta mini de Galaxy S</b>Probabil v-a plăcut Galaxy S, care a ieșit pe locul 2 în topul preferințelor cititorilor noștri pe anul 2010. Ei bine aflați că în curând vom vedea și o variantă "mini" a acestui handset și anume Samsung S5830, pe care îl puteți vedea mai...

Probabil v-a plăcut Galaxy S, care a ieșit pe locul 2 în topul preferințelor cititorilor noștri pe anul 2010. Ei bine aflați că în curând vom vedea și o variantă "mini" a acestui handset și anume Samsung S5830, pe care îl puteți vedea mai jos. Acestea sunt primele imagini cu acest telefon, descoperite pe web.

Samsung a promis că va prezenta acest telefon la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress, care se va desfășura între 14 și 17 februarie 2010. Terminalul rulează Android 2.2.1 și vine cu specificații standard, precum Bluetooth, WiFi, slot microSD, cameră de 5MP cu bliț LED și suport pentru captură video la rezoluție maximă de 1280 x 720 pixeli.

Deocamdată acestea sunt singurele informații pe care le avem despre handset, dar suntem foarte intrigați de diagonala ecranului său și de tehnologia folosită pentru acest display... și asta în special dacă avem în vedere ecranul superb de pe Galaxy S.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×