Imagini in premiera cu telefonul Motorola ZN5

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.224 ori
<b>Imagini in premiera cu telefonul Motorola ZN5</b>Ziua libera de 1 mai ne aduce imagini in premiera cu telefonul neanuntat inca Motorola ZN5, "scapat" pe Internet, ca si restul handseturilor de noua generatie ale companiei americane. Camera acestui terminal mobil are o rezolutie de 5 megapixeli, iar ZN5...

Ziua libera de 1 mai ne aduce imagini in premiera cu telefonul neanuntat inca Motorola ZN5, "scapat" pe Internet, ca si restul handseturilor de noua generatie ale companiei americane.

Camera acestui terminal mobil are o rezolutie de 5 megapixeli, iar ZN5 ruleaza o platforma bazata pe Linux si include un modul cu blitz Xenon si suport pentru autofocus. Noul Motorola va fi un candybar destul de slim, in ciuda faptului ca acea parte a carcasei care va include modulul de camera Kodak va fi mai groasa.

Motorola ZN5

Zvonurile precedente despre acest telefon ne informau ca handsetul va fi disponibil in cea de-a doua jumatate a acestui an si va include si GPS, pe langa performanta camera. Ultima oara cand am auzit despre acest misterios telefon, despre care Motorola nu a oferit informatii oficiale, el era comparat cu Sony Ericsson K850 si Nokia N82, in ce priveste performantele camerei foto.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×