Imagini in premiera cu telefonul Motorola ZN5

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.271 ori
<b>Imagini in premiera cu telefonul Motorola ZN5</b>Ziua libera de 1 mai ne aduce imagini in premiera cu telefonul neanuntat inca Motorola ZN5, "scapat" pe Internet, ca si restul handseturilor de noua generatie ale companiei americane. Camera acestui terminal mobil are o rezolutie de 5 megapixeli, iar ZN5...

Ziua libera de 1 mai ne aduce imagini in premiera cu telefonul neanuntat inca Motorola ZN5, "scapat" pe Internet, ca si restul handseturilor de noua generatie ale companiei americane.

Camera acestui terminal mobil are o rezolutie de 5 megapixeli, iar ZN5 ruleaza o platforma bazata pe Linux si include un modul cu blitz Xenon si suport pentru autofocus. Noul Motorola va fi un candybar destul de slim, in ciuda faptului ca acea parte a carcasei care va include modulul de camera Kodak va fi mai groasa.

Motorola ZN5

Zvonurile precedente despre acest telefon ne informau ca handsetul va fi disponibil in cea de-a doua jumatate a acestui an si va include si GPS, pe langa performanta camera. Ultima oara cand am auzit despre acest misterios telefon, despre care Motorola nu a oferit informatii oficiale, el era comparat cu Sony Ericsson K850 si Nokia N82, in ce priveste performantele camerei foto.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×